Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.173
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Wouter 22-07-2019
      (8.6)

      Heerlijke auto die Kona. Zaterdagmorgen mijn Fashion uit april 2018 deze opgehaald bij Wittenberg in Harderwijk, zeer goede serviceverlening, en denken echt mee deze dealer. Rijd echt super en door de tubomotor lekker fel. We gaan er volgende week mee op reis naar Italie hopelijk past alle bagage in de auto. Ik heb er nu al zin in. Gr. Wouter

    • Hans Heusden15-07-2019
      (9.7)

      Zeer mooie en complete auto. Je verwacht niet dat deze auto zo sportief rijdt voor een drie cilinder 998 cc motor. Het interieur ziet er ook erg mooi uit en ook alle extra's die bij dit type (de Fashion) horen maken deze auto erg compleet.

    • A. van de Vooren06-07-2019
      (9.4)

      Wij hebben onze Kona nu bijna 1 jaar. We zijn er direct na de aankoop mee naar Noorwegen gereden en dat is ons prima bevallen. Totaal zijn wij zeer tevreden met als enige opmerking dat de vering ietsje stug is, wat in Noorwegen op sommige wegen goed merkbaar was. Hier op onze vaderlandse wegen is het een stuk vriendelijker. Kortom wij vinden het een fantastische auto.

    • Sven Janssen05-07-2019
      (10.0)

      Voor de aankoop van de Kona hebben we ook bij de bekende Duitse automerken gekeken voor een nieuwe auto. Ineens viel ons oog op een sportieve mini-suv van Hyundai.. De Kona! Voor de helft van de prijs van de Duitse wagens heb je een super complete en mooie auto die ook nog eens fantastisch rijdt. Bij de dealer een supergoede service genoten en direct een proefrit gemaakt. 3 weken later was de auto geleverd en zitten de eerste 1000 kilometer erop. Ik kan het echt iedereen aanraden. Helemaal over naar Hyundai!

    • J. Harte21-06-2019
      (9.4)

      Dit is mijn eerste Hyundai want ik heb altijd met een Frans merk gereden. Ik heb de Kona Fashion nu twee maanden en er al een paar behoorlijke afstanden mee gereden het rijcomfort van de wagen is uitstekend,daarin doet hij niet in onder bij mijn vorige auto"s maar bij ritten op de snelweg hoor je duidelijk de banden en de verlichting voor is niet optimaal de dag rijverlichting is helderder dan de halogeen verlichting die er nu inzit. Voor de rest een zeer goede wagen met een laag verbruik en ik heb er absoluut geen spijt van dat ik hem heb aangeschaft.

    • J. Harte21-06-2019
      (9.4)

      Dit is mijn eerste Hyundai want ik heb altijd met een Frans merk gereden. Ik heb de Kona Fashion nu twee maanden en er al een paar behoorlijke afstanden mee gereden het rijcomfort van de wagen is uitstekend,daarin doet hij niet in onder bij mijn vorige auto"s maar bij ritten op de snelweg hoor je duidelijk de banden en de verlichting voor is niet optimaal de dag rijverlichting is helderder dan de halogeen verlichting die er nu inzit. Voor de rest een zeer goede wagen met een laag verbruik en ik heb er absoluut geen spijt van dat ik hem heb aangeschaft.

    • Harry Elbers17-06-2019
      (8.0)

      De overstap van de i10 premium naar de KONA Fashion is niet gering. Pas enkele honderden kilometers met de nieuwe KONA gereden. Toch, wat een auto! 1.6 T-GDI met 177 PK onder je rechtervoet. Met de 7-traps DCT-automaat zeer indrukwekkend! Zelfs met 4 personen aan boord, wordt je in de stoelkussens gedrukt bij -niet eens voluit- accelereren. Wolf in schaapskleren. Niet al te dorstig bij beheerst rijgedrag. Normaliter schakelt de automaat zeer vloeiend, maar kan zich bij een wat haastige rechtervoet vanuit stilstand bokkig gedragen. Dus niet doen en dan luistert de automaat zeer nauwkeurig. HUD is handig. Verder fraaie veiligheidsvoorzieningen. De verplichte eco-auto-stop (motor uit) hoeft voor mij niet. Eerder storend. Stoer uiterlijk, kloek voorkomen. De v??rpartij ziet er z??r 'actief' uit. Brede sloffen. Kofferruimte ietwat beperkt. Zitruimte (ruim) voldoende voor mij. Comfort is prima. De KONA wordt in YouTube-reviews een kleine SUV genoemd. En dat is zo. Ik ben verliefd!

    • Albert 15-06-2019
      (7.1)

      ?Prima auto, die Kona, rijdt heerlijk. ?Jammer dat de LKA (Lane Keeping Assistance) te vaak zegt dat ik mijn handen op het stuur moet houden terwijl ik dat h?b) en ook soms veel te snel is met zijn conclusie dat ik een pauze moet houden. ?De Kona is zuinig: ik haal bijna de fabrieksopgave, maar dan alleen als ik veel 80 km/uur-wegen rijd waar ik die snelheid ook over lange afstand kan aanhouden. ?De Kona is extreem zijwindgevoelig. ?Het media-bedienpaneel vind ik niet mooi vormgegeven. ?Om mijn Android telefoon volledig te kunnen bedienen en om GoogleMaps te kunnen gebruiken heb ik Android-Auto ge?nstalleerd (in Nederland niet beschikbaar vanaf Google Play Store). Maar dat heeft slechts ??n keer gewerkt en daarna krijg ik het niet meer aan de praat. Da's dus heel onhandig. Gebruik nu weer gewoon mijn losse, vertrouwde Garmin navigatie. ?Ik had hiervoor een Tucson en koos deze Kona om zuiniger te rijden. Dat is gelukt, maar de lagere instap vind ik een beetje jammer. Nou ja, dat was het compromis. De Kona heeft in ieder geval een iets hogere instap dan normaal, maar de bijrijdersstoel kan niet in hoogte worden versteld. ?Bagageruimte is voor mij ruim voldoende. ?Er kunnen met gemak 4 volwassen in de auto comfortabel plaats nemen. Ook achterin is er dan voldoende beenruimte. ?De auto heeft geen automatische ruitenwisser.

Videocall afspraak maken!