Top

Reviews & Ratings Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 8.9277
Hyundai Tucson

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Mikko Lissing02-11-2015
   (9.4)

   Wat een fijne auto om in te rijden. Net 200 km op de teller, maar nu al overtuigd dat hij beter ligt en makkelijker stuurt dan de Qashqai die ik voor de vakantie had gehuurd. Stuurt heel licht, maar niet zenuwachtig. Voor op de snelweg heb ik beschikking over de sport stand die iets zwaarder stuurt. Verbruik is aan de hoge kant, zelfs voor een zuinige rijder als ik.

  • Joep Zebregs01-11-2015
   (10.0)

   Na 6 jaar een Santa Fe te hebben gereden heb ik nu sinds 1 week een Tuscon Premium. Auto bevalt mij prima. Was bang om te veel rijgenot te moeten inleveren maar dat is niet het geval. Een fijne auto met veel technische snufjes. Ik hoop dat de Tuscon net zo betrouwbaar zal zijn alles mijn Santa Fe.

  • Bart van der Laan17-10-2015
   (10.0)

   Sinds een week rijden we in onze nieuwe Hyundai Tuscon Comfort 1.6. Wat een fijne auto! Comfortabel, fel (137 pk). Na jaren Toyota te hebben gerden, toch de overstap gemaakt naar Hyundai. Absoluut geen spijt. Weggedrag is super en de motor is fel, maar toch stil.

  • Jose Rico Neves15-10-2015
   (8.3)

   Ik heb de nieuwe Tucson (comfort uitvoering) nu al een week, daarvoor een Ix35, ook een fijne auto trouwens. Heerlijke auto deze Tucson , robuust, comfortabel, mooie design, rijdt als een zonnetje, kortom...een fantastische automobiel , mijn complimenten Hyundai.

  • Wim Molleman14-10-2015
   (8.6)

   Hiervoor een Kia Sportage 2,0 automaat. Nu een 1,6 Hyundai handgeschakeld. Heb nu 1000 km gereden in 2 weken en de auto bevalt mij uitstekend. Schakelen gaat soepel, wegligging prima (19 inch), Hij zit en stuurt comfortabel. Vormgeving is super. Auto trekt ook veel bekijks. En hij ois ruimer dan de Kia. Dus tot nu toe prima aankoop gedaan.

  • Sven vd Kuip14-10-2015
   (9.7)

   Sinds een kleine week trotse eigenaar van een Nieuwe Tucson, en simpel gezegd wat een heerlijke auto!! Hiervoor reed ik een Veloster en dus totaal iets anders, maar wat rijd de Tucson heerlijk!