Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.0101
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Fred Snel Snel09-01-2018
      (9.7)

      Wij zijn heel tevreden met de rijeigenschappen en zitconfort van onze nieuwe Ionic Hybrid. Enige minpunt is de gebroken achterruit: dit belemmert het uitzicht, zeker bij slecht weer. Vandaar 1 ster minder voor design exterieur. De auto heeft enorm veel technische snufjes! Groet Fred Snel Ridderkerk

    • Marco 14-12-2017
      (10.0)

      Wij rijden sinds 2 weken nu in onze Hyundai IONIQ Premium.Hij ziet er chique uit en is zowel van buiten als van binnen zeer goed afgewerkt. Door alle opties is hij zeer comfortabel en veilig te rijden. We zijn meer dan tevreden over.deze ruime luxe auto.

    • Ren? Rila11-12-2017
      (9.1)

      Rij nu meer dan 1 jaar in deze auto. Rijd zuinig, stil. Meer dan tevreden over ze auto . Wat een uitstraling heeft deze super auto. Zo wie zo tevreden over de Hyundai. Rij al ongeveer 24 jaar Hyundai en zou niets anders willen

    • Marius de Klein12-11-2017
      (9.4)

      Mijn IONIQ is een wonder van vernuft. Hij ziet er chique uit en is zowel van buiten als van binnen zeer goed afgewerkt. Door de vele veiligheidssnufjes is hij zeer comfortabel en veilig te rijden. Het is dat je nog moet sturen anders zou je een zelfrijdende auto hebben, die zijn tijd al vooruit is. Kortom een genot om te zien en in te rijden!

    • mr. Robert Geldof06-11-2017
      (9.7)

      De Hyundai Ionic comfort is een rijk uitgeruste auto met veel veiligheidsvoorzieningen en een goede uitstraling. De auto is zeer zuinig in verbruik, mede te danken aan de bijgeplaatste electromotor. Het instrumentarium is overzichtelijk en functioneel voor dagelijks gebruik. Het rijden met de Ionic verloopt zeer soepel en comfortabel zonder vervelende bijgeluiden of rammeltjes. Wat ook opvalt is de ruimte voor de passagiers en de bagage, deze laat niet te wensen over. Al met al is de Ionic een hele fijne auto, waarvan wij nog vele jaren plezier zullen hebben.

    • Emile Peters05-11-2017
      (10.0)

      heerlijke auto om mee te rijden, veert lekker, rijdt soepel en snel en toch zuinig. heeft veel ruimte en ziet er goed uit.

    • Bert11-10-2017
      (9.7)

      Rijd er als een vorst in, beter dan de Gouden Koets! Nu na twee keer tanken gemiddeld 1 op 24. Adapive cruise control is prima mits er geen fietsers voor je rijden, de auto houdt dan fors in ondanks dat je er makkelijk langs kan. Lane Keep Assist werkt ook wel goed, even wennen in het begin. Minpuntjes: krakende remmen, verbruiksmeter die maar wat lijkt te doen en automaat die soms niet schakelt als ik het zelf wel zou doen. Blijft net onder de 50 km/u vaak in zijn drie rijden terwijl overschakelen naar vier makkelijk zou kunnen gelet op het toerental.Rijdend in de stad stoor ik me er wel eens aan.

    • Albert Blind05-10-2017
      (9.4)

      Als ik een minpuntje moet noemen dan is het gegeven dat als het geregend heeft of zacht regent en het de ramen bij de voorstoelen iets geopend eirden het water van het koetswerk direct in het voertiug druppeld