Top

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0326
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Georg Klapwijk21-07-2015
   (10.0)

   Van i30 business overgegaan de nieuwe i20 comfort we willen zelfde comfort maar zuiniger in wegenbelasting, verzekering en brandstof. De eerste duizend kilometer genoten van deze auto. bijna geen verschil bijna alle extra's van de vorige auto ook in deze aanwezig, een paar minder een paar andere weer nieuw.. Pittig snel en comfortabel. Een aanrader! Ook heel tevreden over H-Point verkoper Rowin de Beer Hij heeft ons van uit Utrecht laten beslissen om in Dordrecht te kopen, blijf zo een enthousiaste verkoper Rowin, niet is te veel moeite, goed luisteren, altijd snel reageren op e-mailtjes van ons. Als heel H-point zo is dan is dat ondanks de afstand ook mijn nieuwe service dealer.

  • Ren? Wirken02-06-2015
   (8.9)

   Na een Santa f?, Tucson, i20, i30 nu weer een i20 nieuwe uitvoering de vijfde Hyundai inmiddels. ik ga meestal na drie jaar rijplezier weer naar mijn vaste dealer van Riel om zaken te doen. Ik heb in al deze jaren slechts een maal de garage nodig gehad voor een elektrisch motortje voor het linker portierraam. Afspraak gemaakt en kosteloos hersteld. Heb wel eens naar andere merken gekeken echter toch telkens weer terug naar van Riel voor een Hyundai. De prijs kwaliteitverhouding is dik in orde evenals de garantie

  • W. Baane22-05-2015
   (8.6)

   Deze i20 heb ik vanaf maart in mijn bezit, hiervoor had ik een i30 cw. De nieuwe i20 beval me zeer goed veel extra's zoals o.a het schuif kanteldak de wegligging is goed ook stuurt en schakelt hij prettig kortom een hele fijne auto waar ik geen spijt van heb.

  • Tycho Zwart13-05-2015
   (8.3)

   Hij is wat stug geveerd, maar mijn vorige auto was dan ook een citroen C5 met hydraulische vering dus dan is alles daarna stug. Verder een super gave auto zowel om te zien als mee te rijden is het een top auto!

  • Hans Boot29-04-2015
   (9.1)

   Ik heb hem nu 4 weken ben dik tevreden, ik vind het het een zeer sportief model vergeleken met het model wat ik hier voor had. Verder was ik ook verrast wat de prijs was voor zo een auto mooi interieur, voor mijn gevoel erg veilig dus ik hoop heel veilige kilometers er mee te rijden