Top

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0332
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Rob17-11-2015
   (8.6)

   Ik ben sinds oktober in het bezit van de nieuwe Hyundai i20 HP Motion. De auto voelt solider aan dan mijn vorige Hyundai i20 (First Edition), waar ik overigens met veel plezier in gereden heb. Dit nieuwe model en deze uitvoering heeft wat meer technische snufjes. Alles ziet er mooi afgewerkt uit en het rijgedrag is echt super. Ik ben onder de indruk van de prestaties van de motor. De 1e versnelling is kort, maar de motor schakelt vlot en trekt goed door naar de 2e en daarop volgende versnellingen. Ik begrijp de opmerkingen niet zo goed van de zogenoemde experts over het gedrag op de snelweg. Inhalen van bijvoorbeeld 100 naar 120 km/uur gaat vlot en soepel. Ik zie niet wat het probleem is. Ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe Hyundai.

  • Jos Rotnicki06-11-2015
   (10.0)

   IK ben 100% tevreden met deze auto. Comfort en rijkwaliteit zijn uitstekend. Het model en de kleur, het interieur, alles is buitengewoon goed verzorgd. Ook de service van auto bedrijf de Wouw uit Waalwijk is100%. Daarom heb ik alweer een Hyundai bij hun gekocht.

  • LesbijPaul.nl01-11-2015
   (6.6)

   De auto trek wat langzaam weg en heeft onderin wat weinig trekkracht. Na twee weken stoeien er achter gekomen dat er een loos stuk achter het gas pedaal zit. Dat helpt wel als je doortrapt accelereert hij wel "sneller" naar de 100kmph. Het schakel gedrag is wel heel prettig, maakt een hoop goed! Wel mis ik een zesde versnelling op de rijksweg Ik gebruik de i20 als lesauto en daarvoor is hij zeer geschikt, doordat de auto is uitgerust met een wegrijd systeem. En dat er vanuit Hyundai een pedalen systeem word meegeleverd is een warm welkome.

  • Johan Sjoerts29-10-2015
   (7.7)

   Goede auto de Hyundai i 20 maar heb toch een min puntje nl de banden maken nogal wat lawaai in de auto en dat vind ik hinderlijk verder wel een goede auto maar nogmaals zeer jammer van het banden geluid dus wees op uw hoede! De prijs/kwaliteit verhouding is redelijk.

  • C.J Hollemans15-10-2015
   (9.4)

   Ik heb een nieuwe Hyundai i20 Premium model 2015 aangeschaft. De nieuwe Hyundai bevalt mij prima zijn er nadelen ja 1. Dit model heeft een geavanceerde en ge?ntegreerd dockinstation voor Smartphones geschikt voor Samsung en Apple. Op mijn vraag is het dockingstation ook geschikt voor een iPhone 6 werd door mijn dealer positief beantwoord. Helaas is de ontwikkeling van het dockingstation stil blijven staan bij smartphones tot en met 5" beeldscherm. De nieuwste generaties Smartphones van Samsung en Apple met een schermgrote meer dan 5" zijn niet te gebruiken in het dockingstation. Hyundai aan u om het dure dockingstation geschikt te maken voor de nieuwe generatie smartphones met een schermformaat groter dan 5". Mijn iPhone 6 voor navigatie kan ik niet gebruiken in combinatie met het dockingstation. Het advies van mijn dealer is een nieuwe TomTom te kopen met een houder die past in de dockingstation plug. Een advies die ik niet kan waarderen.

Videocall afspraak maken!